2018-11-06 11:41:54

Erasmus+ Love Life

Izabran najbolji logo Erasmus+ Love life projekta

Zadnji dan u listopadu online glasovanjem u alatu SurveyMonkey izabran je najbolji logo na razini cijelog Partnerstva u projektu "Love Life" te on postaje našim službenim logom koji će krasiti svu projektnu dokumentaciju i materijale. Iz svih pet partnerskih škola glasovalo je ukupno 150 učenika koji su i sudjelovali u izradi loga. U našoj školi glasovanju je pristupilo 30 učenika, a glasovanje smo organizirali u školskoj knjižnici. Najboljim logom proglašen je prijedlog poljske škole iz Lubina, rad jedanaestogodišnje učenice Ane. Čestitamo!

Drugo mjesto podijelila je poljska i hrvatska škola, a treće mjesto je pripalo talijanskoj školi. Autorice loga naše škole koji je osvojio 2. mjesto su: Matea Možar, 8. c i Ana Šverko, 8. c. Čestitamo učenicama!

Na sljedećem linku https://www.jigsawplanet.com/rc=play&pid=32974fb82821 možete se zaigrati uz slaganje puzzli najboljeg loga.

 

Logo poljske škole (1. mjesto)

 

Logo hrvatske škole (2. mjesto - dijeli s poljskom školom)

Logo poljske škole (2. mjesto - dijeli s hrvatskom školom)

Logo talijanske škole (3. mjesto)

 

Preuzeto sa službene Facebook stranice projekta Erasmus+ Love Life koju vodi koordinatorica projekta za našu školu Alenka Banić Juričić, prof. mentor.

 


Osnovna škola Marije i Line Umag