2019-06-28 09:46:09

Erasmus+ Love Life

Pripremne aktivnosti u sklopu 

Modula 3 projekta „Love your body“

Modul 3 „Love your body“ usmjeren je na ljubav prema vlastitom tijelu te podizanju svijesti o važnosti zdrave prehrane i sporta u našem životu. Svi smo već čuli za izreku „U zdravom tijelu zdrav duh“. Modul 3 službeno započinje u rujnu 2019., ali mi smo se već naveliko počeli pripremati od ožujka pa do kraja svibnja, obzirom da će se mobilnost u Grčkoj održati u studenom 2019. godine, a u veljači 2020. mi smo domaćini drugim školama i tu će biti jako puno posla.

Pripremne aktivnosti za Grčku obuhvaćaju izradu „Book of recipes“, tj. "Knjižicu tradicionalnih istarskih recepata", uključujući i pripremu naše umaške fritule koju je učenicima na radionici u Muzeju grada Umaga demonstrirala muzejska pedagoginja Barbara Crnobori, pripremu za aktivnost „Virtualni muzej“ u Grčkoj koja uključuje predstavljanje poznatih hrvatskih umjetničkih djela s naglaskom na emocije, popunjavanje i analiziranje rezultata upitnika o tome koliko se zdravo hranimo, izradu plakata o dobrim i lošim mastima te kako ih raspoznati te pripremu za izradu promotivnog video uratka kojim će učenici u Grčkoj predstaviti popularne avanturističke i ekstremnije sportove u našoj zemlji.  O pripremnim aktivnostima  izvijestit ćemo vas još u rujnu i listopadu, a konačne rezultate objavit ćemo po povratku s mobilnosti iz Grčke.

Autorica teksta: Alenka Banić Juričić, prof. mentor

 

Preuzeto sa službene Facebook stranice projekta Erasmus+ Love Life koju vodi koordinatorica projekta za našu školu Alenka Banić Juričić, prof. mentor.

 


Osnovna škola Marije i Line Umag